Mad ud af huset Nordjylland

Brug tiden på jeres gæster fremfor i køkkenet – bestil det lækreste mad ud af huset til jeres næste fest.

Kontakt os på telefon 26751811 og hør om de mange muligheder, når det kommer til festmad i særklasse hos Møllehuset Asaa i Nordjylland.

mad ud af huset i nordjylland
Catering Nordjylland

* Min. 10 pers.

Diner transportable Nordjylland

* Min. 10 pers.

hovedret

* Min. 10 pers.

hovedretter

* Min. 10 pers.

dessert

* Min. 10 pers.

dessert

* Min. 10 pers.

skrub af mad

* Min. 10 pers.

buffet
buffet møllehuset

* Min. 10 pers.

buffet-molle
laekker buffet
buffet
buffet

* Min. 10 pers.

buffet
buffet

* Min. 10 pers.

møllehuset buffet
buffet Asaa
Buffet hos Møllehuset

* Min. 10 pers.

* Min. 10 pers.

brunch
møllehuset brunch
frokost
frokost
frokost møllehuset
hovedretter
tilbehør til grill og gris

Se hele vores menukort her

Catering Nordjylland

De kan også lade kokken om at sammensætte en menu, hvis de vælger catering i Nordjylland hos Møllehuset Asaa. Vi tilbyder mange spændende menusammensætninger til enhver lejlighed. Det kan være til den årlige frokostbuffet eller mad til konfirmation. Vi har stegebuffeter, hverdagsbuffet, frokostbuffet, tre-retters buffet og den kæmpe buffet.

Ønsker De et mere unikt måltid har vi mad ud af huset af mere adelig karakter. Vi kan tilbyde dem vores store aftenbuffet, eventyr buffet, bryllups buffet eller gourmet buffet. Til en grillfest er den klassiske pattegris er en sikker vinder. Hertil har vi en lang række tilbehør til grill buffet udgørende fire forskellige forslag med diverse salater, kartofler og hjemmebagte flutes. Læs mere herom i menuen til højre. 

Det kan være noget af en arbejdsbyrde at forberede middag til mange gæster. Gør Dem selv en tjeneste og bestil mad udefra, så De i stedet kan fokusere på at være en god vært om Deres gæster. Hos Møllehuset i Asaa tilbyder vi mad ud af huset i Nordjylland – til hverdag og fest, alt sammen til overkommelige priser.

Skal De afholde et arrangement, så tøv ikke med at kontakte os for mad ud af huset. Vi har med sikkerhed noget, der vil falde i Deres smag. Vi leverer alt det kolde klar på fade og det lune i termobokse. Intet skal varmes op. Så bliver det ikke meget lettere.

Kvaliteten af vores råvarer er helt i top. Vi bruger prima okse og kalve udskæringer fra modnet majsfodret ungkvæg. For lækker smag og ekstra mørhed kan intet mindre gøre det end irsk angus, amerikansk hereford og dansk himmerlandskvæg.

Mad ud af huset Nordjylland

A la carte ud af huset

Vi tilbyder en lang række fristende forretter og hovedretter. Vi byder både på lækre udskæringer af svin, kalv, okse, and og krondyr. Efter forespørgsel kan vi også tilberede eksempelvis lam eller stegt ål. Kontakt os for mere information herom. Kan man klemme dessert ned ovenpå de overdådige måltider, er her da også lidt for enhver smag fra den italienske tiramisu til oldemors klassiske fløderand og alt derimellem.

Alternativt kan man gå med tapas. De går både til hverdag og fest, hvor der rigtig skal hygges i godt selskab. Vi tilbyder en række tapas buffeter. Det er løsninger der især egner sig som mad til reception, dette gælder store som små, da vi kan klare alt mellem 10 og 1000 personer.

Det er så hyggeligt med gæster, men de skal jo hjem på et tidspunkt. Godnatmad – eller “skrub-af-mad” – er en hyggelig afslutning på en god aften. Prøv for eksempel en af vores supper, tarteletter eller pølsebord ud af huset.

Frokost, smørrebrød og brunch ud af huset

Ønsker De at afholde frokostarrangement, har vi en række frokost platter og mini-anretninger, der vil falde i god jord. En sikker vinder er da også klassisk dansk smørrebrød eller pålægskagemand, og især er vores nyligt udvidede store pølsebord et populært emne på kortet.

Med diner transportable fra os, kan De også invitere deres gæster på en lækker brunch. Det er en rigtig festlig start på dagen. En brunch ud af huset i Nordjylland kan blandt andet byde på marinerede sild, serrano skinke, ost, æg, laks, frisk frugt, pandekager og bagværk.

 

brunch ud af huset nordjylland

Det med småt og andre høflige fakta om vor mad ud af huset

Bestilling i Møllehuset eller på telefon, bedst mandag til lørdag kl. 9.00 til 11.30 og igen fra kl. 12.30 til 17.00

Når dagen er bestemt, så ring og reservér datoen. Selve menuen og antal kan altid bestemmes og afgives senere. Vi vil meget gerne have menu og antal senest 8 dage før.

I er også altid velkommen til en snak i Møllehuset. Aftal gerne en tid, så vi ved hvornår, I kommer.

Vi leverer alt det kolde klar på fade og i skåle og det lune leveres rygende varm pakket ned i termoboks.  Intet skal varmes! Hverken sauce eller lignende. De lune stege leveres som hele stege for at bevare smag og saft. I skærer selv stegen ud i ikke for tykke skiver – På den måde bliver det mest lækkert!

Priser

Alle priser er inkl. moms, og gælder ved minimum det antal kuverter, der står anført. Ønskes færre kuverter skal beregnes et lille tillæg, da det altid er dyrere at tilberede en lille ordre. Vi vil altid være så behjælpelige som muligt for at opfylde jeres ønsker.

Bemærk køkkenets åbningstider:

På søndage udenfor konfirmationstiden, har vi desværre ikke altid åben for mad ud af huset, men vi vil selvfølgelig gøre alt for at hjælpe. Vore selskabslokaler derimod er altid åbne for fest og arrangementer

Levering:

Ordrer over 3000,- leveres gratis op til en afstand af 20 km fra Asaa i Nordjylland.

Retur-emballage

Fade, skåle og kasser skal leveres rengjort tilbage til Møllehuset inden for 3 dage. Selv udenfor vores normale åbningstid kan der stadig afleveres emballage retur i vores depot lige ved siden af vores køkken-indgang (døgnet rundt).

Betaling: Evt. kontant ved levering eller overførsel af beløbet inden 4 dage efter leveringen til vor konto i Sparekassen Danmark:

Reg. nr. 9070  Konto nr. 162 827 4467  

eller MobilePay: 419464

Ønskes festen afholdt i Møllehusets lokaler med borddækning, personale, blomster m.v. kan du også kigge vore priser for ”mad ud af huset” og lægge et lille tillæg til priserne. Men vi har selvfølgelig en selskabsbrochure med festmenuer i vore lokaler, hvor du også kan få ”Fest til fastpris” med alle drikkevarer!