Mad ud af huset – Se hele vores brochure her

Madudbringning forretter 

* Min. 10 pers.

* Min. 10 pers.

Hovedretter

* Min. 10 pers.

* Min. 10 pers.

Søde Desserter

* Min. 10 pers.

* Min. 10 pers.

Skrub-af-mad

* Min. 10 pers.

Buffet

* Min. 10 pers.

* Min. 10 pers.

* Min. 10 pers.

side 17

* Min. 10 pers.

* Min. 10 pers.

Mad side 24

Tilbehør til grill- og grisefest ud af huset

Tapas

Se hele vores menukort her

Mad ud af huset i Nordjylland

De kan også lade kokken om at sammensætte en menu ved at få buffet ud af huset. Vi tilbyder mange spændende menusammensætninger til enhver lejlighed. Det kan være til den årlige frokostbuffet eller mad til konfirmation. Vi har stegebuffeter, hverdagsbuffet, frokostbuffet, tre-retters buffet og den kæmpe buffet. Ønsker De et mere unikt måltid har vi mad ud af huset af mere adelig karakter, kan vi tilbyde dem vores store aftenbuffet, eventyr buffet, bryllups buffet eller gourmet buffet. Til en grillfest er den klassiske pattegris er en sikker vinder. Hertil har vi en lang række tilbehør til grill buffet udgørende fire forskellige forslag med diverse salater, kartofler og hjemmebagte flutes. Læs mere herom i menuen til højre. 

Det kan være noget af en arbejdsbyrde at forberede middag til mange gæster. Gør Dem selv en tjeneste og bestil mad udefra, så De i stedet kan fokusere på at være en god vært om Deres gæster. Hos Møllehuset i Asaa tilbyder vi mad ud af huset i Nordjylland – til hverdag og fest, alt sammen til overkommelige priser. Skal De afholde et arrangement, så tøv ikke med at kontakte os for mad ud af huset. Vi har med sikkerhed noget, der vil falde i Deres smag. Vi leverer alt det kolde klar på fade og det lune i termobokse. Intet skal varmes op. Så bliver det ikke meget lettere.

Kvaliteten af vores råvarer er helt i top. Vi bruger prima okse og kalve udskæringer fra modnet majsfodret ungkvæg. For lækker smag og ekstra mørhed kan intet mindre gøre det end irsk angus, amerikansk hereford og dansk himmerlandskvæg.

A la carte ud af huset

Vi tilbyder en lang række fristende forretter og hovedretter. Vi byder både på lækre udskæringer af svin, kalv, okse, and og krondyr. Efter forespørgsel kan vi også tilberede eksempelvis lam eller stegt ål. Kontakt os for mere information herom. Kan man klemme dessert ned ovenpå de overdådige måltider, er her da også lidt for enhver smag fra den italienske tiramisu til oldemors klassiske fløderand og alt derimellem.
Alternativt kan man gå med tapas. De går både til hverdag og fest, hvor der rigtig skal hygges i godt selskab. Vi tilbyder en række tapas buffeter. Det er løsninger der især egner sig som mad til reception, dette gælder store som små, da vi kan klare alt mellem 10 og 1000 personer.

Det er så hyggeligt med gæster, men de skal jo hjem på et tidspunkt. Godnatmad – eller “skrub-af-mad” – er en hyggelig afslutning på en god aften. Prøv for eksempel en af vores supper, tarteletter eller pølsebord ud af huset.

Frokost, smørrebrød og brunch ud af huset

Ønsker De at afholde frokostarrangement, har vi en række frokost platter og mini-anretninger, der vil falde i god jord. En sikker vinder er da også klassisk dansk smørrebrød eller pålægskagemand, og især er vores nyligt udvidede store pølsebord et populært emne på kortet. 

Med mad ud af huset fra os, kan De også invitere deres gæster på en lækker brunch. Det er en rigtig festlig start på dagen. En brunch ud af huset kan blandt andet byde på marinerede sild, serrano skinke, ost, æg, laks, frisk frugt, pandekager og bagværk.