Arrangementer på Møllehuset Asaa

 

Nye arrangementer opdateres snarest muligt

 

 

 

Vi byder alle hjerteligt velkommen til Møllehusets festlige lokaler i Asaa, Nordjylland, når vi afholder en række sociale arrangementer og fællesspisninger i løbet af året. Tag en fridag fra køkkenet og kom og hyg med os. Tag gerne familien, naboen eller kortklubben med og spis alt det I kan af gode danske retter. Vi sætter en ny ret på menukortet hver måned – og det bliver altid en festlig dag med mange smil.

Møllehusets fællesspisningsarrangementer emmer af råhygge og traditionel dansk mad såsom wienerschnitzel, tarteletter ad libitum, stegt flæsk med persillesovs og meget mere.

Vores månedlige arrangementer byder blandt andet på vildt-aftener og ålegilde med stegt ål ad libitum og stuvede kartofler. Vores nye tradition, Oktoberfest, byder på en lårklaskende tyrolerfest med lækker buffet, schlagermusik og naturligvis store kolde fadøl. Årligt fejrer vi også Mortens Aften med tre retters menu. Der er andesteg, kaffe og underholdning. I det spanske hjørne afholdes der sommerbuffet med tapas og grill buffet.

Kom også og deltag i vores familie julefrokost, hvor der er stor julebuffet og underholdning. Her deltager børn under 12 år gratis. I en lidt anden kaliber afholdes også all inclusive gourmet julefrokost med fri snaps, øl, vin og vand.

Til dagligt byder vi på diverse lækre selskabsvine; hvidvin, rødvin, rosévin, aperitif og dessertvin, men vi vil gerne invitere Dem til at deltage til et af vores vinsmagningsarrangementer og jagte den perfekte drue. Vinsmagning er en sjov og lærerig oplevelse, hvad end det er noget, De dyrker eller ej. Et sådant arrangement faciliterer en hyggelig aften med masser af kvalitetstid.

Tag hele familien eller foreningen med, eller kom blot Dem selv. Lad os mødes og hygge med hinanden. Møllehuset lægger hjerterum, køkken og personale til livets gode øjeblikke – og vi vil, som Deres gastronomiske ven til spisning og sammenkomst, ikke skuffe hverken på maden eller stemningen.

Tilmeld Dem til spisning og arrangementer hos Mette på tlf. 26 75 18 11

Send os en e-mail, så sender vi Dem et uforpligtende forslag til de næste arrangement.

OBS: Vi tilbyder også catering og diner transportable i Nordjylland, hvis vores lækre festmad skal indtages i hjemlige omgivelser.