Fest i Møllehuset

Fest i Møllehuset
fest i Møllehuset Asaa
fest i Møllehuset
Selskab i Møllehuset
selskaber i Møllehuset
fest i Møllehuset
komsammen
komsammen

Festlokaler og Mad

Sætter De pris på god mad og gode minder, så vil De værdsætte Møllehuset Asaa. Uanset om De skal afholde bryllup, fejre en rund fødselsdag, holde konfirmation, barnedåb, julefrokost eller andre selskaber, så gør vi hos Møllehuset Asaa det nemt for Dem.

Vi sørger for borddækning med stofdug og stofservietter, blomster, lys, menukort og naturligvis god mad og vin. Vi tilbyder en lang række fristende forretter og hovedretter á lækre udskæringer af svin, kalv, okse, and, fisk og krondyr. Med i pakken er også gratis indbydelseskort og menukort. 

Vi har en række pakkeløsninger, der indebærer en forret, hovedret, dessert, natmad samt drikkevarer, kaffe og te. Alt sammen med klassisk dansk mad. Alternativt kan De købe et af vor mange festbuffeter. 

Vi tilbyder også fest med brunch eller frokost. Vi kan eksempelvis tilbyde en international brunch til en festlig, men uhøjtidelig anledning, eller en god gammeldags dansk frokost.

Lokaler til bryllup, fødselsdag, konfirmation mv.

Vores lyse og venlige selskabslokaler med god forplejning faciliterer enhver komsammen, hvad end det gælder kaffebord og møder eller den helt store fest. Vore lokaler rummer 25-150 personer i Møllehuset  Asaa og 250-600 personer i Asaa Hallen.

Skal De og Deres vennerne have en fest ud over det sædvanlige, så inviter dem til “Balfaldera” – en usædvanlig flot gourmet fest. Hertil serveres en velkomstdrink á mousserende vin og en spændende fire retters menu bestående af fisketallerken, nænsomt stegt krondyrfilet og oksemørbrad, dessert tallerken med en symfoni af is, kage og frugt.

Vi skænker frit af husets gode italienske og californiske vine samt øl og vand. Herunder håndskænket cognac, likør eller baileys til kaffen. Vi tilbyder ligeledes fri bar og breezer pakke under dansen eller fri drink-bar under hele festen. 

Enhver god fest skal da også have skrub-af-mad. Natmaden kan bestå af pølsebord, eller hvad De ellers skulle lyste. Mulighederne er langt flere, så tøv ikke med at kontakte os herom. Vi kan også tage en snak om fest til fast pris i Nordjylland, hvis dette kunne have interesse.  

Her får De virkelig noget for pengene, og vi sørger for en helt igennem uforglemmelig fest, som De kan huske tilbage på med et smil.